Dětský pokoj - lesní motiv 
Praha 4

Rodiče se z ložnice přestěhovali do původního dětského pokoje a ve větší ložnici vznikl pokojíček pro sourozence. Holčička začala chodit do školy, takže potřebovala stůl. Její mladší brácha chodí do úžasné lesní školky, jejíž atmosféra na fotkách mě inspirovala. Maminka sourozenců chtěla do pokoje taky novou podlahu. Zvolili jsme korkovou, která je pro děti měkká, teplá a tichá.

Názor klienta: Paní Ivu Fukalovou jsem si vybrala proto, že kladla důraz na to, aby před sestavením prvotního návrhu poznala naši rodinu a mohla tak navrhnout interiér, který bude skutečně odpovídat našim potřebám a představám. Povedlo se jí tak do dětského pokoje přenést náladu odpovídající tomu, jak naše děti tráví volný čas, tj. v lesní školce. Design je velice nadčasový. Spolupráce probíhala velmi dobře, několikrát jsme se sešly osobně, zbytek se řešil e-mailem. Na určité práce doporučila ověřené řemeslníky, s jejichž prací jsem byla spokojena. O její profesionalitě svědčí také to, že do návrhu nechala mluvit děti a nevadilo jí, že některé její návrhy neakceptovaly. Mou spokojenost s výsledkem dokláda to, že jsme se s ní dohodli na návrhu další místnosti.